20 min. offline met de gezichtsmaskers van Princess Skincare

Tegenwoordig willen we allemaal een hele mooie huid en het liefst gaan we dagelijks met een stralende huid de deur uit. Niet waar?
Sommige dames zijn van nature gezegend met een stralende huid, maar er is ook een grote deel die er veel moeite voor moet doen. Lang leve de gezichtsmaskers!

Ik ben lichtelijk verslaafd aan gezichtsmaskers, of het nou een crème variant is of een sheetmask… Alles is welkom! Maar natuurlijk heb ik stiekem wel een beetje mijn voorkeur, de sheetmasks blijven voor mij namelijk de meest favoriete die er zijn.
Dankzij mijn leuke job krijg ik regelmatig de gelegenheid om verschillende producten uit te proberen en dit keer heb ik twee verschillende soorten sheetmaskers van Princess Skincare getest.
Het is zeer belangrijk om een masker op een gereinigde huid aan te brengen, want wanneer de poriën open staan hoort de masker goed door te dringen. Dit kan alleen als de huid vooraf goed gereinigd is.

mask 1


Hyaluronic Acid Mask
Het hyaluronzuur masker zorgt aantoonbaar voor een betere vochtverhouding in de huid. Het vermindert de zichtbare droogte en verbetert de elasticiteit van de huid. Het hyaluronzuurmasker voelt niet alleen heel fijn en verfrissend aan, het vermindert ook kleine rimpels en laat de huid ook vooral veel stralen. Resultaat vind ik echt lovely, ik merk en zie duidelijk kort erna dat mijn huid een flinke oppepper heeft gekregen! Bij regelmatig gebruik worden de tekenen van huidveroudering tegengegaan en blijft een jeugdige uitstraling behouden. Het masker breng je aan op een gereinigde huid en laat je ongeveer 15 tot 20 min inwerken op je huid.
– Verfrist de droge huid (leuke tip: voor extra verfrissing zou je de maskers vooraf ook in de koelkast kunnen bewaren)
Voordelen op een rij:
– Verbetert de elasticiteit en stevigheid van de huid
– Garandeert een stralende teint
– Bevat geen parabenen en is dermatologisch getest

mask 2
Green Tea Mask
Dit masker is ideaal voor als je bijvoorbeeld een intensieve gezichtsreiniging heb gehad en je huid op een rustige manier wil verzachten. Denk bijvoorbeeld aan een peeling. Daarnaast is het ook geschikt voor na het zonnen, je huid heeft dan behoefte aan kalmering en voor extra verfrissing zou je dit masker vooraf ook in de koelkast kunnen bewaren.
Het Groene Theemasker bevat veel ingrediënten die bekend staan om hun antioxiderende en verzachtende werking alsmede hun huidherstellende eigenschappen. Het masker voorziet de huid opnieuw van vitamines, verzacht irritatie en beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf.
Het masker breng je aan op een gereinigde huid en laat je ongeveer 15 tot 20 min inwerken op je huid.
Voordelen op een rij:
– Verzacht huidirritatie
– Bevordert het herstel van de verslapte huid
– Beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf
– Bevat geen parabenen en is dermatologisch getest

Beide maskers vond ik erg fijn aanvoelen op mijn gezicht, vooral ook vanuit de praktische kant bekeken zijn ze ideaal in gebruik. Makkelijk aan te brengen & verwijderen.
De Hyaluronic Mask heeft mijn huid echt een boost gegeven waardoor het meer is gaan stralen. En de Green Mask is een effectieve masker voor wanneer mijn huid een beetje geïrriteerd en onrustig is. Bijvoorbeeld, door minder slaap of veel stress,  je zou het kunnen zien als een paracetamol, maar dan voor je huid!

Croma – Het bedrijf achter Princess Skincare
Het Oostenrijkse bedrijf CROMA GmbH houdt zich al meer dan 35 jaar bezig met het verbeteren van de kwaliteit van leven. Het bedrijf is van de marktleiders op het gebied van oogheelkunde en is met meer dan 25 miljoen geproduceerde injectiespuiten, een expert op het gebied van hyaluronzuurproducten voor orthopedie en esthetiek. Croma stelt zich in dienst van schoonheid en het bevorderen van de precisiekunst in de esthetiek met Princess, zijn eigen lijn met op hyaluronzuur gebaseerde fillers en mesotherapeutische producten van hoge kwaliteit.

De maskers zijn verkrijgbaar via www.farmaline.nl
Hyaluronic Acid Mask
Green Tea Mask


Gebruik jij regelmatig een gezichtsmasker?