review | VisaPure Essential reinigingsborstel, Alphah & Arganics!

Hoogtijd voor een review over aantal producten die bij mijn favoriete horen. Lees verder om te kijken welke dat zijn…
image_1 (2)VisaPure Essential van Philips
Dat ik heel graag een elektrische reinigingsborstel wilde aanschaffen was een feit, maar ik kon geen keuze maken tussen VisaPure Essential van Philips en de Clarisonic.
Na heel wat lezen van reviews heb ik besloten om voor de VisaPure Essential van Philips te gaan…

visa
De Visapure Essential gebruik ik nu ongeveer 2 maanden lang en wauw wat een super ding! Mijn dank is groot voor de uitvinder!
All Right…   “wauw” hoorde je mij keihard roepen maar tegelijkertijd schrok ik ook van wat ik zag. Ik dacht namelijk dat ik aaaaaal die jaren een topper was in het reinigen van mijn gezicht en dat aaaaal het (make-up) vuil werd verwijderd, want ik deed elke dag netjes mijn reinigingsroutine en er was geen 1 dag dat ik het oversloeg, dat moet toch goed zijn?! Nee dus. Niet goed genoeg in iedergeval…
Voor het verwijderen van mijn make-up gebruik ik altijd een oogmake-up remover, milk en een lotion. Voorheen deed ik dit manueel met wattenschijfjes. Dat voelde altijd goed & schoon aan en ik dacht dat mijn huid weer helemaal gereinigd was.
Om VisaPure Essential goed uit te testen heb ik in het begin de zelfde volgorde aangehouden. Nadat mijn make-up manueel was verwijderd heb ik óók nog met de VisaPure Essential gereinigd om te kijken of er nog iets op mijn huid lag. JA. Een witte borstel veranderde in een beige borstel.  Dat was voor mij duidelijk een -het-uur-van-de-waardheid- momentje…  Heel logisch want dit komt doordat de VisaPure Essential 10 keer effectiever is dan reiniging met de hand.
Naast het feit dat dit wonderding al het make-up verwijderd, is het ook heel goed voor de structuur van je huid. Het verbetert de microcirculatie van de huid, dus de huid gaat meer stralen. En aangezien er ook verbetering ontstaat in de opname van het verzorgingsproduct zal dat sneller resultaat geven dan bij een huid die meer reiniging nodig heeft. Dat zie ik overduidelijk ook aan mijn eigen huid, maar niet alleen ik… De laatste tijd krijg ik veel complimenten uit mijn omgeving over hoe het eruit ziet. Happy me! : )
vp1
De VisaPure Essential is voorzien van 2 opzetborstels voor de normale en gevoelige huid. Ik heb een normaal tot gecombineerde huid, dus ik gebuik de opzetborstel voor de normale huid. Een leuke tip, na aankoop van de VisaPure Essential kun je met het aankoopbewijs op de website van Philips een extra reinigingsborstel cadeau krijgen. Het gaat om aantal vragen en aan de hand van je huidtype krijg je de juiste opzetborstel toegestuurd. Maar mocht je al een normale of een gevoelige huid hebben dan krijg je dezelfde borstel en daarom adviseer ik je om de vragen zodanig te antwoorden alsof je een onzuivere huid hebt. Sssst : ) Zo krijg je namelijk de borstel voor de onzuivere huid toegestuurd en kun je die weer voor de peeling momenten gebruikten. HA! 😉 Bewaar je bon goed!
vp gezichtDe VisaPure Essential kun je toepassen op je wangen, voorhoofd, kin, neus, hals en borsten. Verdeel het reinigingsproduct op het hele gezicht & hals en gebruik de VisaPure Essential volgens de richtingen die worden aangegeven op het bovenstaande voorbeeld. Het kan trouwens ook op je borsteltje, kwestie van wat je fijn vindt.
VisaPure Essential heeft een automatische huidzonetimer voor 3 zones, per zone geeft het apparaat aan om naar de volgende zone te gaan. Dezelfde zone doe ik meestal 2 keer, dan heb ik écht het gevoel dat mijn huid goed gereinigd is. De VisaPure Essential is tevens ook te gebruiken onder de douche. Erg handig!
Ik hoorde iemand erover zeggen dat het borstelje op een gegeven moment nare geurtjes had? Excuse me, maar… hoe maak je het schoon denk ik dan? Na elke reiniging was ik het borsteltje goed met handzeep, ik spray nog even na met alcohol en vervolgens laat ik het op een washandje drogen. Tot nu toe géén last gehad van nare geurtjes!
Na elke reiniging voelt mijn huid alsof ik een schoonheidsbehandeling heb gehad en daarom vind ik de VisaPure Essential een prachtige uitvinding. Omdat de reiniging zo zacht en alsnog diep is voelt het eigenlijk meer als een massage! Absoluut een aanrader voor iedereen die zijn/haar huid eeeerg belangrijk vindt!

De VisaPure Essential is o.a. verkrijbaar bij Philips, Media Markt, Parfumerie Douglas
prijs | €159,99

Instant Facial van ALPHAH
Als visagiste zijnde moet ik regelmatig rekening houden met de tijdsplanning wanneer ik de dames moet maquilleren. Sommige dames komen al voorbereid in de NOZAÉ stoel zitten, heel fijn want dan kan ik gelijk met de make-up beginnen. Maar het komt ook nog vaak voor dat ik de huid moet voorbereiden. Vanwege de strakke planning heb ik dan niet de tijd om uitgebreid de huid eerst te hydraten, matteren, poriën te verfijnen en noem maar op… Gelukkig hoef ik op dat moment niet te stressen want Instant Facial van Alphah helpt mij graag een handje mee. Thank you honey!
image_1 (1)
De huid krijgt als het ware een vernieuwende & hydraterende werking op cellulair niveau. Het verfijnt duidelijk (!) de poriën, egaliseert de huid en geeft een matterende finish. Het maquilleren gaat ook veel makkelijker heb ik ervaren en de make-up blijft beter zitten.
Mijn enthousiasme word meer als ik weet dat Instant Facial 93% organic ingrediënten bevat en ook nog eens alcohol- en olie vrij is! Na de reiniging sprayen op een wattenschijfje, hiermee over je gezicht en voila! Kom maar op met de make-up!

Voor info & bestellingen | www.alphah-h.nl
FB | AlphahNederland
prijs | € 44,95

Cosmetische Arganolie van Arganics
De beroemde Arganolie kennen wij ondertussen nu al te goed. Voor sommige is het onmisbaar en gebruiken dagelijks paar druppels Arganolie om een gezonde en stralende huid te krijgen of glanzend haar. Thank you Marokko voor dit geweldige beauty olie, want ook mijn moeder en ik maken graag gebruik hiervan!
Maar waarom is het eigenlijk zo’n gewenste olie? Dit komt vooral door de Vitamine E & antioxidanten die erin zitten. Deze zorgen juist voor dat glanzende haar en stralende huid wat wij dames zo graag willen. Gezichtsmasker, haarmasker, bodymasker, noem het maar op! Je kunt er zelfs peeling mee maken.
Sinds paar weken gebruik ik de Arganolie van Arganics. En ik merk toch wel een verschil tussen de Arganolie van de De Tuinen bijvoorbeeld en die van Arganics. De Arganolie van Arganics trekt sneller IN mijn huid, de andere bleef eerst een tijdje OP mijn huid liggen wat ik nooit zo fijn vind. Daarom blijf ik mijn nieuwe ontdekking absoluut gebruiken!
De Biologische Arganolie van Arganics heeft het belangrijke ECOCERT certificaat. Deze staat garant voor de productiemethode, oorsprong en kwaliteit van de pure Arganolie.
Arganolie die niet in het bezit is van dit essentiële certificaat is meestal goedkoper en niet van dezelfde kwaliteit. Ook komt het zelden voor, dat Arganolie zonder het ECOCERT certificaat 100% puur is.
Dit wis ik dus niet, weer wat geleerd!
image_1 (1)Voor info & bestellingen | www.arganics.nl
FB | Arganics
prijs | € 6,95