review | LVX nagellak & La Bella Figura highlighter van Reina Organics

LVX nagellak
Make-up stash uitbreiden is een bezigheid wat mij absoluut niet stoort en vooral als het neerkomt op ontdekken van producten waarvan ik nooit eerder heb gehoord. Zoals deze LVX nagellak uit USA.
Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik geen grote nagellak collectie heb, maar dat komt omdat ik niet echt een type ben die dagelijks een kleurtje draagt op haar nagels. In de zomer zijn het meestal vrolijke frisse kleurtjes en in het najaar ga ik richting de donkere kleuren.

2015-01-25-16-16-08_deco                                                      LVX 2 in 1 treatment & 056 Anthracite

Deze kleur van LVX in de naam 056 Anthracite (op de foto rechts) is precies een kleur die bij elk outfit kan matchen. Maar letten wij dames alleen op hoe mooi de kleur is of vinden wij het ook belangrijk om te weten welke stoffen in een nagellak zitten? Boffen de vegan peoples even! Want naast het feit dat het merk uit verschillende mooie kleuren bestaat kunnen we ook aannemen dat LVX top kwaliteit produceert! Het zijn namelijk vega-vriendelijke luxe producten.
LVX nagellak is dierproefvrij en de langdurige, stootbestendig en gel-achtige formule is vrij van de 5 toxische en agressieve chemicaliën die in de meeste nagellak formules worden gebruikt. Alle LVX producten zijn samengesteld zonder het gebruik van formaldehyde, formaldehyde hars, DBP, tolueen en kamfer. Is dit even handig om te weten?

We gebruiken zoveel verschillende producten waarvan de inhoud geheel onbekend is of we nemen niet de moeite om het uit te zoeken. Nu ik dit bijvoorbeeld weet over LVX geeft mij dit op de één of andere manier zeker een fijn gevoel!

IMG_20150215_181549
2 x aangebracht

Dit is precies een kleur die schommelt tussen grijs en zwart, het oogt heel chique en simpel. Mocht je meer plezier willen van je nagellak dan adviseer ik je de 3 in 1 treatment (op de foto links) te gebruiken. Een nagelverharder, base coat & top coat. Super handig!


La Bella Figura highlighter

2015-01-25-16-15-10_deco
Steeds meer dames gebruiken een highlighter om de juiste (!) plekken in het gezicht een extra glansje te geven. Het is natuurlijk wel belangrijk om te weten welke punten je wilt benadrukken met glans. En daarom zal ik over dit onderwerp binnenkort een aparte review posten.
Highlighten geeft vorm aan je gezicht en zorgt ervoor dat je heel wakker en jong uit kan zien. Er zijn twee soorten hightlight producten; poeder en creamy. Persoonlijk vond ik de poeder variant het fijnste… Totdat ik dit product van La Bella Figura ben gaan testen…

DSCN0834
1x getest op mijn hand (bijna niet te zien)

Deze creamy highlighter is geschikt voor dames die dagelijks een subtiele glans willen toevoegen aan de make-up look. Dus nét geen glans die je bij een glamour make-up ziet.
Het is een warm goud van kleur en heet ook daarom Brazilian Denise. Textuur voelt in het begin een beetje stug aan, maar na mate je het wrijft of klopt op je huid smelt het in één. Dus er blijft geen plakkerige laag achter, wat ik héél irritant en niet mooi vind.
Ideaal voor in de zomer als je een sun kissed huid hebt gekregen en je jukbeenderen wilt trakteren op glans. Ondanks de duidelijke geur die naar voren komt vind ik het niet too much. Lovely!

IMG_20150215_184102
3 x kloppend aangebracht op de jukbeenderen

Net zoals de LVX biedt La Bella Figura kwaliteit. Het is parabeen vrij en bestaat het uit heilzame ingrediënten zoals;
– rauwe Capuacu butter: voor vochthoudende eigenschappen aan cellen.
– Kakadu pruimen: hoge bron van vitamine C
– ademend plantaardige wassen
– geraffineerde oliën en extracten

Like! LVX en La Bella Figura producten zijn toegevoegd aan mijn collectie!

  • LVX 3 in 1 treatment | €17,95
  • LVX 056 Anthracite  | €15,95
  • La Bella Figura Golden Corrective Highligter Brazilian Denise | €30,95

Voor informatie & bestellingen:  www.reinaorganics.com