Make-Up Workshop by NOZAÉ beauty

Na heel veel persoonlijke berichten via Facebook en mailtjes met de vraag wanneer ik start met de make-up workshops is het EIN-DE-LIJK zo ver! Lees verder voor meer informatie over de make-up workshops.

Persoonlijk make-up advies
Tijdens deze workshop wordt alles uitgelegd over het aanbrengen van make-up, productkeuze en kleuranalyse.

Wat kun jij verwachten van deze workshop?
Je make-up tasje zit vol met prachtige producten, je bent dol op make-up en je blijft maar kopen en kopen…  Maar je weet niet zo goed wat je met al die make-up producten kan.
Gelukkig kan ik jou daarbij helpen en weet jij na afloop hoe en waarvoor jij je producten moet gebruiken. Die zachte basislook of die prachtige smokey eyes  gaat jou vanaf nu lukken! Kortom, je leert hoe je jezelf op een mooie en praktische manier kunt opmaken.
Tijdens de 2.5 uur gedurende workshop leg ik elke stap van de make-up routine uit en vervolgens ga je zelf aan de slag om deze tips bij je zelf toe te passen. Alle vragen omtrent make-up worden tijdens de make-up workshop onder het genot van een hapje & drankje zorgvuldig behandeld.

Deelname

De make-up workshop is vanaf 4 tot maximaal 8 personen. Mijn advies is om zelf een groep samen te stellen, want misschien vinden je vriendinnen of familieleden het ook leuk om make-up advies te krijgen! En hey, dat is toch alleen maar gezelliger?!
Maar don’t worry, mocht je geen eigen groepje hebben dan kun je alsnog aanmelden. Je komt op de lijst te staan voor de 1e mogelijkheid van een make-up workshop en bij voldoende aanmeldingen wordt er een make-up workshop gegeven.

Mogelijkheden
Deze make-up workshop is een ideaal alternatief voor een vrijgezellenfeest. Hoe leuk is het voor de bruid om haar dag te combineren met gezellig tutten samen met haar beste vriendinnen!  Of een leuk idee voor een teamuitje gezellig onder de dames.
Mocht je zelf iets origineels willen organiseren voor een speciale gelegenheid, denk aan High Tea, verjaardagsfeestje etc. dan is het ook mogelijk om mij in te huren voor de make-up workshops op locatie. Meer info over datum & prijs in overleg.

Kosten: 30 euro p.p. inclusief gebruik van materiaal
Datum: In overleg
Tijd: ’s morgens of ’s middags
Aanmelding: info@nozaebeauty.nl
Extra: Vergeet je gezelligheid niet mee te nemen!

______________________________________________________________________________

Ik heb ontzettend veel zin om mijn passie persoonlijk te delen met jullie! See you soon beauty!

IMG_20150927_173033