review | Smeren met Arganics

Naast goede dagverzorging is het ook belangrijk om de huid van je lichaam goed te verzorgen met een bodylotion of bodybutter.
We nemen altijd (hoop ik) de tijd om ons gezicht goed te verzogen en vergeten soms om ons lichaam elke dag in te smeren met een verzorgend bodyproduct. Dit komt vooral door weinig tijd, luiheid of we denken dat ons huid daar niet veel behoefte aan heeft.
Ik ben al een tijdje lichtelijk verslaafd aan bodyproducten. Serieus. Voorheen nam ik niet echt de tijd of  vond ik 1 á 2 keer in de week  wel voldoende. Pas wanneer ik merkte dat ik een droge huid begon te krijgen heb ik besloten om het toe te voegen aan mijn huidverzorging routine.
Omdat er zoveel soorten bestaan wissel ik regelmatig van bodylotions en kijk ik welke tot mijn favoriete horen.
Zoals je misschien wel weet is het gebruik van de cosmetische olie één van de beste manieren om je huid zacht en soepel te houden, maar een nadeel is dat het te vettig op je huid blijft zitten en zo ook in je kleding en dekbedovertrek. Nee, dat is niet wat wij willen.

IMG_20150616_173611                                                                  Arganics Bodylotion

Gelukkig zijn er ook bodylotions die geproduceerd zijn op pure olie. In dit geval pure arganolie. Dat wil zeggen dat de bodylotion aanvoelt als een lotion waar ook arganolie is aan toegevoegd.
Onlangs heb ik de bodylotion van Arganics dagelijks getest en dat is mij zeker goed bevallen. Wat ik belangrijk vind aan een lichaamsproduct is dat het geen overheersende geur bevat en ook niet al te veel kunstmatige toevoegingen. En wat is er fijner aan een bodylotion die tot de poriën goed verzorgd en verder geen ‘vettige’ spoor achter laat? Inderdaad, een ´yaaay´moment!
IMG_20150616_174530                                                                        Op een droge huid

 

IMG_20150616_174610                                                                       Fijne en een dunne textuur

 

IMG_20150616_174643                                                          Als gevolg, een zachte & glanzende huid

Voor meer info & bestellingen | www.arganics.nl

Verzorg jij je lichaam regelmatig met een bodylotion?