review | ZOEVA beauties!

Een mooie make-up creëer je met de juiste tools & technieken ben ik van mening. Kwaliteit van de producten zijn van hoog belang, maar als je niet over de juiste tools beschikt kom je nog niet ver.
Toen ik in 2007 met mijn visagie opleiding begon moest ik ook gelijk een visagie koffer met inhoud aanschaffen, van make-up producten tot penselen bestond alles van het merk Make-up Studio. Een mooie merk om je visagie kwaliteiten mee te starten maar na zoveel jaar begonnen mijn penselen langzamerhand een beetje op te geven en deden niet meer zoveel als toen. Klinkt een beetje gek natuurlijk, maar een oogschaduw penseel waarvan de haartjes verspreid overeind staan levert niet zo’n mooie look meer op.
Dus ik vond het hoog tijd om op penselen jacht te gaan. Na heel wat surfen en reviews lezen op het net trok het merk Zoeva mij het beste aan.

2015-01-12-20-43-36_deco

De Zoeva Rosé Golden serie bestaat uit een Luxury Eye set (8 penselen ) & een Complete eye set (12 penselen)
De rosé gouden (love it!) penselen zijn zowel van synthetische en natuurlijke haar en worden geleverd in een prachtige Zoeva brush clutch.

ROSÉ GOLDEN LUXURY EYE SET (8-delig)
De penselen voor het gezicht:

106
106 / Powder
(synthetisch haar): Het fijne penseel is voor het aanbrengen van (losse) poeder, geeft een heel mooi zacht en gelijkmatig resultaat en zorgt ervoor dat je make-up goed gefixeerd is.

102

102 / Silk Finish (synthetisch haar): Super ideaal voor het egaal en streepvrij aanbrengen en blenden van (minerale) foundation en poederproducten.

110
110 / Face Shape (synthetisch haar): Door de compacte ronde vorm is het ideaal voor het nauwkeurig aanbrengen en blenden van verschillende producten en het shapen van je gezicht. Ook handig om je highligter ermee aan te brengen!

127
127 / Luxe Sheer Cheek (natuurlijk haar): Dit penseel is perfect voor om je blush op de juiste manier aan te brengen, resultaat is gelijkmatig en natuurlijk! Ook voor het shapen van je gezicht is het een redder.

142
142 / Concealer Buffer (synthetisch haar): Normaliter gebruik ik voor het aanbrengen van de concealer eerst een penseel en met een sponsje verzacht ik het tot een natuurlijke resultaat, maar alleen dit penseel vind ik voldoende voor een mooi egaal finish! (Dit penseel zit ook in het Rosé Golden Complete Eye set)

De penselen voor de ogen:

227
227 / Soft Definer (natuurlijk haar): Zorgt ervoor dat verschillende kleuren (poeder) oogschaduw (pigmenten) mooi in elkaar overlopen en er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn. Je ziet echt verschil! (Dit penseel zit ook in het Golden Rosé Complete Eye set)

231
231 / Petit Crease (natuurlijk haar): Het ideale penseel voor het accentueren van de crease en het aanbrengen van accenten op het ooglid. Het Petit Crease penseel is wat puntiger vergeleken met de Soft Definer. (Dit penseel zit ook in het Golden Rosé Complete Eye set)

317
317 / Wing Liner (synthetisch haar): een smal, schuin afgesneden penseel waarmee je heel makkelijk en netjes een strak lijntje eyeliner langs je wimperlijn trekt. Te gebruiken voor zowel gel, creamy en vloeibare eyeliner. Kom maar op met die wings! (Dit penseel zit ook in het Rosé Golden Complete Eye set)

DSCN0893

ROSÉ GOLDEN COMPLETE EYE SET (12-delig)
Penselen voor de ogen:

image_1 (4)
224 / Luxe Defined Crease (mix van natuurlijk & synthetisch haar):
 Een heel lichte blendingpenseel waarmee je (losse en geperste poeder-) oogschaduws in je crease heel mooi kunt vervagen en blenden.

image_1 (5)
226 / Smudger (synthetisch haar): Dit penseel is onmisbaar bij het maken van een mooie smokey eye. Met de Smudger kun je oogschaduw en oogpotlood (bijvoorbeeld langs de wimperrand) heel mooi vervagen en tover je binnen een handomdraai een prachtige smokey eye tevoorschijn.

image_1 (7)
228 / Luxe Crease (natuurlijk haar): Een zachte en fluffy oogschaduwpenseel dat met de ovaalvormige shape heel makkelijk de contouren van het ooglid volgt. Het is ideaal om (verschillende kleuren) oogschaduw mee te blenden. Het penseel geeft een hele mooie zachte finish en is ook heel geschikt voor dames met kleine ogen.

image_1 (6)
230 / Luxe Pencil (natuurlijk haar): Dit zachte penseel is ideaal voor het zetten van een nauwkeurig, strak lijntje langs de wimperlijn, het aanbrengen van oogschaduw in de crease of het accentueren van bepaalde delen van het ooglid. Dankzij de puntige vorm neemt dit penseel veel kleur op en geeft een heel mooi zacht, smokey effect.

image_1 (3)
234 / Luxe Smoky Shader (natuurlijk haar): 
Dit zachte, ronde penseel is ideaal voor het maken van een mooie smokey make-up. Met dit penseel kun je heel makkelijk oogschaduw langs de bovenste en onderste wimperrand aanbrengen en het zorgt voor een mooi zacht en smokey effect!

image_1 (2)
237 / Detail Shader (natuurlijk haar): Dit penseel is met de ronde vorm ideaal voor het aanbrengen van nauwkeurige accenten in bijvoorbeeld de binnenste en/of buitenste ooghoeken. De vorm van deze kwast is ideaal voor dames met hele kleine ogen of zogenaamde hooded eyes!

image_1
315 Fine Liner (synthetisch haar): Onmisbaar voor het aanbrengen van creamy of liquid eyeliner of oogschaduw langs de bovenste wimperrand! Dit penseel heeft een heel smal, spits toelopend puntje waarmee je heel nauwkeurig kunt werken. Zooo perfect!

image_1 (1)

322 / Brow Line (synthetisch haar): Een kort, schuin afgesneden penseel is gemaakt van vegan taklonhaar waarmee je heel makkelijk en mooi je wenkbrauw kunt inkleuren. Dit penseel is te gebruiken met zowel poeder als creamy producten en is een echte musthave voor mooi vormgegeven wenkbrauwen. Wenkbrauwen; zó belangrijk!

Zoeva penselen zijn heel zacht waardoor het aanbrengen van je make-up ook heel fijn aan voelt, dit merk ik vooral aan mijn klanten die elke keer “Oh Emine, wat voelen ze zacht!”  roepen : – )
Naast Zoeva maak ik ook gebruik van mijn Chanel en L’Oreal penselen die overigens ook heel fijn zijn en voorlopig kan ik heel wat vooruit met zo’n kwalitatieve penselen collectie!
Hey maar natuurlijk verdienen mijn eerste penselen wel een plekje, tjah met deze ben ik begonnen:

LINEcamera_share_2015-02-15-14-14-57

 

  • Rosé Golden Luxury set | €65
  • Rosé Golden Complete Eye set | €69,99

    Voor info & bestellingen:  www.themakeupspot.nl