boek review | Masterclass Ondernemen – Annic van Wonderen

Een tijdje geleden heb ik spontaan het boek van Annic van Wonderen Masterclass Ondernemen aangeschaft en gelijk een me-time ingeschakeld. Offline knop in en begonnen met lezen… Serieus waar, ik dacht echt ‘huh?! Annic, waar was je al die tijd met je boek?!’ 
Ik zal je vertellen waarom…

IMG_20150125_093905Twee weken terug toen mijn site online ging heb je wellicht ook op het tabje ‘About NOZAÉ’ hierboven geklikt, daar vertel ik namelijk de reden waarom ik alles omtrent beauty leuk vind. Mijn passie voor visagie, mijn kwaliteiten vertalen naar de buitenwereld, hulp bieden aan dames die het nodig hebben…  Ontdekken van nieuwe dingen en dat weer delen met jullie…  Ga zo maar door…
Iemand die van nature ondernemend is zal alle wegen proberen om succes te boeken en zonder te vallen de top van de berg bereiken. Yeah right! Dat zou je dus denken, of niet? Een grote NEE!
Even iets voor je zelf beginnen is niet zo maar gedaan, er komt heel wat bij kijken en vooral als je professioneel aan de slag wilt gaan…

Een ondernemend type heeft in het begin een navigatie nodig, soms is het je eigen verstand of gevoel dat jou op de juiste plekken brengt. Dat type is niet bang en neemt zonder enige twijfel de stappen, zij heeft namelijk ideeën en voert ze uit.
Maar er is ook een ondernemend type dat bruist van de ideeën, zij droomt en droomt maar daar blijft het bij. Zij komt niet verder dan erover praten en dromen… Maar uitvoeren?… Ho maar! Zij vindt het nog een té grote stap. Ze is bang om te falen, ziet te veel beren op de weg, heeft geen zelfvertrouwen, zit financieel niet heel ruim en verzint heel veel punten erbij die negatief uitpakken. Ik denk dat de angst om te falen sterker is dan de droom zelf…  En dat vind ik zonde.
Het boek Masterclass Ondernemen is voor iedereen die iets in de richting van ondernemen wil gaan doen… Vooral voor iemand die hele mooie dromen heeft en in de startblokken staat maar nog niet durft te gaan, dat ene duwtje in de rug nog… Dat moet even gebeuren! Juist voor die persoon is dit boek een redder in nood i think. Annic van Wonderen vertelt namelijk in haar boek van begin tot eind, stap voor stap hoe zij is begonnen met www.ilovefashionnews.com en waarom dat tot heden zo succesvol is. Relevante tips & heel veel voorbeelden waar je écht iets aan hebt.
Het liefst vertel ik jullie alles over het boek, maar dat vind ik zonde want het is een boek dat je heerlijk zelf moet lezen wanneer je een motivatie boost nodig hebt. Mijn dank is groot Annic!

Wel grappig… Ik volg Annic van Wonderen ook op social media en ongeveer twee weken geleden heeft Annic een winactie gedeeld. Normaliter doe ik niet zo heel vaak mee met winacties, simpelweg omdat ik ze niet zo snel tegen kom of de actie trekt mij niet zo aan.
Maar in dit geval, hey hallo?! Deze van Annic wilde ik absoluut niet missen! Het gaat om een selfie actie dat wil zeggen: een persoonlijke coaching sessie + 1000 euro winnen!! Uhm, excuse me? Ja idd, dat riep ik ook uit. De laatste coaching sessie die Annic van Wonderen heeft georganiseerd (en hopelijk blijft organiseren) was namelijk uitverkocht en ik had mij zó er op verheugd, daarom wil ik deze speciale kans niet missen! Dit heeft mij doen besluiten om mijn creatieve kant voorrang te gegeven en ben ik aan de slag gegaan met de selfie. En nee ik wilde niet een standaard smile foto met het boek Masterclass Ondermen in mijn handen (jaja, het hoort bij de actie)
Ik zat zo te denken en denken… Hoe maak ik een leuke selfie? Zo ben ik aan de slag gegaan:

20150227_194035                                                             Voorkant van het boek gekopieerd…

20150227_194051                                                             Alle kopieën naast en onder elkaar…

20150227_195244                                                               Mijn achtergrond is ready…

20150227_195312 (1)                                                    Roze wolk schetsen en uitknippen…

2                    Mijn schoonzus maakt nog even een foto van de quote (not mine) die er op komt…

IMG_20150228_232641       Resultaat: Mijn selfie en in mijn handen het boek Masterclass Ondernemen…
Ik lees en ik denk…

Ik heb ontzettend veel vragen aan Annic, dus door al die drukte heen met een werk week van meer dan 50 uur moest dit gebeuren! #hopevol!

Annic van Wonder is founder & director van I Love Fashion News.com, is ondernemer in hart en nieren…
Volg Annic van Wonderen op:
– Instagram | www.instagram.com/annicvw
– Facebook | www.facebook.com/annicvanwonderen
– Website | www.ilovefashionnews.com

Het boek Masterclass Ondernemen is hier verkrijgbaar voor € 14,95